• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  06-21831662

Uw dansleraar Eddy Spier

Eddy heeft 18 jaar hoog niveau wedstrijden gedanst, Nederlands jeugd en Nederlands kampioen geweest in de hoogste klasse van het danswereldje. Ook heeft hij Nederland vertegenwoordigd op ek’s en wk’s, en meerdere wedstrijden over de hele wereld.

In die periode is Eddy ook bekend geworden met Lucia Marthas, bekend door levering dansers showballet voor diverse tv programma’s. Dat heeft Eddy ook gedaan bij o.a. de show van Andre van duin, met de show van Patricia Paay. Ook heeft hij auditie gedaan voor de musical daar heeft hij alle voorrondes gehaald maar door omstandigheden heeft Eddy dit verder niet doorgezet. Ten spijt van Meneer Joop van den Ende.

Onlangs heeft Eddy meegewerkt aan de show dancing with the stars, weliswaar achter de schermen maar wel zeer belangrijk voor het ballroomdansen geweest met de partner van July Fryer. Eddy is zelf bekend in dat wereldje met verschillende belangrijke danspersonen, in binnenland en buitenland. July Fryer, Roemjana de Haan, Euvgenia Parakhina, Koen Brouwers, Cor van de stroet (voorzitter jury dancing with the stars) Monique van Opstal(eigenaresse dansschool en jurylid dwts)

Eddy geeft nu op vrijwillige basis al 15 jaar les aan beginners, gevorderden, wedstrijddansers van elk niveau. Dit in clubverband, privélessen, wedstrijdtrainingen en lecture’s.

Sinds kort bezit Eddy diploma danssporttrainer met a status latin en a status ballroom

Daarnaast zingt Eddy al tien jaar beroepsmatig op bruiloften, evenementen, feesten, kroegen, dansscholen, dartsevenementen. Veel kroegen in Amsterdam Noord willen hem ook regelmatig terug hebben dus de naamsbekendheid van Eddy Spier in Amsterdam noord is al aardig groot. In de danswereld is zijn naam sowieso al een bekende naam, wat dus al voordeel heeft.
Kortom de enige gediplomeerde zingende dansleraar, en nu in een eigen dansschool.